Rozlosování BOTAS dorostenecké ligy je na světě!

17.02.2014 23:05

Na stránkách Českého nohejbalového svazu se již objevilo rozlosování soutěže pro rok 2014. Hned na úvod soutěže čeká modřický tým těžká práce na Hané, kde se utká tým s domácím Prostějovem, bude to velice důležité utkání pro vstup do soutěže. V této sezóně dochází v lize k několika změnám, soutěže se nebude účastnit tým dorostu Vsetína, naopak ale přibudou v soutěži tři nové týmy a to NK Zvěrkovice, Hapon Horažďovice a tým Českých Budějovic. Takže základní části se bude účastnit devět týmů. Novinkou je také, že týmy nebudou hrát klasické play off, ale pouze první dva týmy postoupí do SUPERFINÁLE, které se bude hrát před seuperfinálem mužské extraligy. 

Jak jsme již psali první kolo bude zajížďet náš tým do Prostějova. Druhý zápas bude ovšem velká neznámá protože přivítáme na domácím hřišti Zvěrkovice, které jsou v soutěži nováčkem, a to stejné se bude týkat dalšího kola kdy nastoupíme k venkovnímu utkání v Českých Budějovicích a do třetice všeho dobrého se utkáme s dalším neznámým soupeřem z Horažďovic, poté už sehrajeme zápasy se soupeři z loňského roku. 

Doufáme že přijdete podpořit náš tým v letošní sezóně při domácích zápasech a podpoříte ho při boji o postup do superfinále!

Další zprávy ohledně týmu připravujeme.

Rozpis utkání bude zveřejněn v sekci zápasy - výsledky